Acces: - Metrou Pipera
           - Metrou Aurel Vlaicu
           - Maxi-taxi  167, 67, 145, 445, etc
           - RATB 13516365,
                        301148, 1 (Voluntari-Dna. Ghica )
Acces foarte fiabil din toate cartierele: Cart. Floreasca, Baneasa, Colentina, Androneche-Fundeni, Voluntari, dispre Tunari sau Otopeni, Centura Bucuresti, Cartierul Francez, etc.
HOME PAGE
Spatiu birouri sau microproductie, sediu sau punct de lucru, cu cel mai mic pret pe mp,  in cea mai cautata zona a Bucurestiului. Imaginea  firmei dumneavoastra  v-a creste in ochii clientilor daca alaturi de datele societatii apare si zona sediului. Aveti conditii  deosebite, un intreg etaj de vila, in mijlocul naturii, cu toate utilitatile si facilitatile unui sediu de birou clasa A. Free internet.
Nu trebuie sa dati mii de Euro pe un spatiu mic, intr-o cladire de sticla clasa A, unde numai mentenanta poate ajunge la sute de euro, pentru ca viitorii clienti sa-si formeze o buna impresie despre dvs.
Oferta ideala pentru firmele debutante cu un buget limitat.
Suprafata totala inchiriabila 180mp. Detalii cititi mai jos.
540 €/luna

540 €/luna

Intretinerea, utilitatile si impozitul, incluse

Spatiu 180 mp, open-space, Dispune de toate utilitatile, pretabil atat activităţi de productie cat si de birouri. Contact. 0723217925

Preturile afisate la un moment dat pe site-urile de publicitate, nu reflecta realitatea si trebuiesc luate ca titlu informativ. Acestea pot fi oferte vechi, din anunturi expirate sau modificate. Un pret actualizat, real, il obtineti  numai prin contactarea proprietarului si stabilirea unei intalniri.

La un avans considerabil se poate obtine o reducere la fel de considerabila la chiria lunara.

De aceea, nu ezitați sa stabiliti o vizionare (nu va costa nimic) dupa care discutam conditiile contractuale
Avantaje:
 
 
Open-space de dimensiuni mari (140mp interior)
Poate fi folosit in acelasi timp si ca birouri/office/showroom si ca pct. de lucru/productie/atelier/service.
Supraveghere video a perimetrului, interfon, paza.
Internet, fibra optica, cablu tv., bucătărie utilată și grup sanitar propriu. 
Intrare separată, terasă, curent 380V (contorizare separata).
Spațiu curat, liber, cu gresie și parchet, a/c, termopane, renovat, terasa.
Zona linistita, civilizata, sigura, la 200 m de soseaua principala (Blvd. Pipera).

Piata spatiilor de birouri in 2013: Firmele mici vor strange cureaua

Articol preluat de pe   Business24.ro

Piata spatiilor de birouri in 2013: Firmele mici vor strange cureaua


Piata imobiliara de birouri va ramane stabila anul acesta, dar firmele mici si mijlocii vor incepe sa-si restranga spatiul de activitate sau sa orienteze catre preturi mai bune.

"Cred ca va continua tendinta ca unele firme sa-si restranga spatiul in care isi desfasoara activitatea. Fie isi restrang spatiul in care functioneaza, in cadrul aceleiasi cladiri de birouri, fie se muta din zone in care chiria este mai mare, spre zone periferice, in care chiria este in general mai mica. Spre exemplu, in sudul Bucurestiului s-au facut multe cladiri de birouri, fata de acum 5-6 ani", a declarat pentru Business24 analistul imobiliar Ion Radu Zilisteanu.

Potrivit acestuia, unii dezvoltatori de cladiri de birouri au incercat sa profite de oportunitatile oferite de criza si au achizitionat terenuri in zonele limitrofe ale Capitalei, obtinand preturi mai mici inclusiv la materialele de constructie si la manopera.

Catre acesti dezvoltatori se vor indrepta firmele mici si mijlocii, care pot pleca de la o chirie de 18 euro pe metru patrat, plus TVA, la care se adauga si cheltuielile de intretinere, la un pret de pana in 12 euro pe metru patrat.

Zilisteanu spune ca printre firmele care vor opta pentru cautarea unor noi spatii se afla companii de consultanta, companii de contabilitate, compani de IT.

"In provincie nu sunt foarte multe optiuni. Acolo, in general, companiile aleg restrangerea spatiului de lucruri", spune Zilisteanu.

Potrivit analistului, rata de neocupare a cladirilor de birouri de anul trecut a fost undeva intre 8-12%, iar in 2013 va cunoaste o crestere, a carei valoare este greu de estimat, din cauza fluiditatii pietei.

In ceea ce priveste perioada medie de inchiriere, spatiile de birouri sunt platite pentru o perioada intre trei si cinci ani. 

In ceea ce priveste preturile, spune Zilisteanu, piata de birouri va ramane stabila in 2013.

Afacerile proprietarilor de cladiri vor fi insa afectate, in mod special ale celor care detin centre de birouri mici si mijlocii, care inchiriaza spatii pe suprafete cuprinse intre 2.500 si 3.000 de metri patrati.

Analistul spune ca in perioada urmatoare nu vor exista proiecte de constructie a unor cladiri mari de birouri, pentru ca este tot mai greu de obtinut finantare de la banci. In schimb, vor exista multe proiecte de constructie de centre medii si mici, in special dincolo de zona semicentrala a Bucurestiului.

Piata de birouri in 2012

Stocul de spatii de birouri din Bucuresti a ajuns, la sfarsitul trimestrul trei din 2012, la aproximativ 1,93 de milioane de metri patrati, potrivit statisticilor oferite de compania DTZ Echinox.

In ceea ce priveste stocul total de spatii de birouri livrate in 2012, s-a ajuns la un volum de aproximativ 92.000 de metri patrati, similar cu cel inregistrat la sfarsitul anului 2011.

Cele mai importante cladiri de birouri livrate pana in octombrie 2012 au fost Bucharest Tower Center (21.300 mp), Sediul UniCredit Tiriac (15.000 mp) si prima faza din AFI Business Park, care cuprinde o suprafata inchiriabila de 13.700 mp.

In ceea ce priveste cererea de spatii de birouri pe zone, cele mai multe tranzactii din volumul net al inchirierilor trimestriale s-au incheiat in zonele de vest si centru nord ale Capitalei. 

Piata inchirierilor trimestriale a fost dominata de sectorul IT&C, care a detinut aproximativ 56% din volumul total de spatii inchiriate in trimestrul trei al anului trecut.
Sursa: Business24.ro
Articol citit de 380 ori
01/23/2013 09:22:48
Atsb Pipera
Pagina indexata de motorul de cautare Romanesc
Anunturi, director web, bancuri, jocuri, etc
director webName
Email
Comment
Or visit this link or this one