Acces: - Metrou Pipera
           - Metrou Aurel Vlaicu
           - Maxi-taxi  167, 67, 145, 445, etc
           - RATB 13516365,
                        301148, 1 (Voluntari-Dna. Ghica )
Acces foarte fiabil din toate cartierele: Cart. Floreasca, Baneasa, Colentina, Androneche-Fundeni, Voluntari, dispre Tunari sau Otopeni, Centura Bucuresti, Cartierul Francez, etc.
HOME PAGE
Spatiu birouri sau microproductie, sediu sau punct de lucru, cu cel mai mic pret pe mp,  in cea mai cautata zona a Bucurestiului. Imaginea  firmei dumneavoastra  v-a creste in ochii clientilor daca alaturi de datele societatii apare si zona sediului. Aveti conditii  deosebite, un intreg etaj de vila, in mijlocul naturii, cu toate utilitatile si facilitatile unui sediu de birou clasa A. Free internet.
Nu trebuie sa dati mii de Euro pe un spatiu mic, intr-o cladire de sticla clasa A, unde numai mentenanta poate ajunge la sute de euro, pentru ca viitorii clienti sa-si formeze o buna impresie despre dvs.
Oferta ideala pentru firmele debutante cu un buget limitat.
Suprafata totala inchiriabila 180mp. Detalii cititi mai jos.
540 €/luna

540 €/luna

Intretinerea, utilitatile si impozitul, incluse

Spatiu 180 mp, open-space, Dispune de toate utilitatile, pretabil atat activităţi de productie cat si de birouri. Contact. 0723217925

Preturile afisate la un moment dat pe site-urile de publicitate, nu reflecta realitatea si trebuiesc luate ca titlu informativ. Acestea pot fi oferte vechi, din anunturi expirate sau modificate. Un pret actualizat, real, il obtineti  numai prin contactarea proprietarului si stabilirea unei intalniri.

La un avans considerabil se poate obtine o reducere la fel de considerabila la chiria lunara.

De aceea, nu ezitați sa stabiliti o vizionare (nu va costa nimic) dupa care discutam conditiile contractuale
Avantaje:
 
 
Open-space de dimensiuni mari (140mp interior)
Poate fi folosit in acelasi timp si ca birouri/office/showroom si ca pct. de lucru/productie/atelier/service.
Supraveghere video a perimetrului, interfon, paza.
Internet, fibra optica, cablu tv., bucătărie utilată și grup sanitar propriu. 
Intrare separată, terasă, curent 380V (contorizare separata).
Spațiu curat, liber, cu gresie și parchet, a/c, termopane, renovat, terasa.
Zona linistita, civilizata, sigura, la 200 m de soseaua principala (Blvd. Pipera).

Piata de birouri din Bucuresti


Chiriile office din Bucuresti: Nordul, ieftin la vile, Sudul, ieftin la cladiri

Articol preluat de pe  http://www.finantistii.ro 


Chiriile office din Bucuresti: Nordul, ieftin la vile, Sudul, ieftin la cladiriChiriile office din Bucuresti: Nordul, ieftin la vile, Sudul, ieftin la cladiri

Chiriile pentru firme din Capitala variaza nu doar in functie de calitatile imobilului, de plasamentul in sine sau de cerere ci si de concurenta din zona. Aceasta este una din explicatiile pentru care vilele din partea de nord sunt printre cele mai ieftine la inchiriat in timp ce centrele de afaceri din partea de sud au cea mai redusa cerere si preturi pentru cladirile de birouri... pe masura.

In centrele de afaceri, cele mai mici chirii sunt zona de est, cu un nivel mediu de 10,30 euro/mp/luna si zona de vest, cu o chirie medie de 10,19 euro/mp/luna.

Pe langa zona concentrata a Pietei Victoriei, unde sunt cele mai mari chirii din tara pentru cladirile de birouri, chirii mari sunt si in zona mai larg denumita de centru-nord, cu o chirie medie de 14,23 euro/mp/luna, zona ultracentrala, cu o chirie medie de 13,17 euro/mp/luna si zona de nord, cu o chirie medie de 11,74 euro/mp/luna.

Analiza ia in calcul 430 de centre de afaceri din Bucuresti, cuprinse in baza de date a ESOP. Chiriile de prezentare comporta o marja de negociere cuprinsa intre 8 si 17%, in functie de amplasament, calitatea imobilului si marimea suprafetei solicitate, spune Alexandru Petrescu, manager al companiei ESOP Consulting.

Cele mai mici chirii din cladiri de afaceri se gasesc in Sud, in zone precum 13 Septembrie, Budapesta, Cosbuc, Maria Rosetti, Timpuri Noi, Drumul Sarii, Berceni, Tineretului, Oltenitei, Calea Vacaresti, Marasesti, Calea Rahovei.

Diferenta intre nivelul celor mai ieftine spatii de birouri din centre de afaceri, din Sud si unora dintre cele exclusiviste precum cele din Centru -Nord este de circa 42,5%. Astfel, daca o chirie medie in zona de sud este de 8,19 euro/mp/luna, in centru-nord chiria medie este de 14,23 euro/mp/luna.

In topul vilelor, nordul este cel mai ieftin

Daca in centrele de afaceri, chiria medie din Nord (din zone precum Pipera, Baneasa, Aerogarii, Bucurestii Noi, Chitila, Sisesti, Lacul Tei, Otopeni) se afla in top, in cazul vilelor chiria medie este pe ultimul loc, adica al saselea si ca urmare este si cea mai accesibila.

Preferintele clientilor pentru anumite zone si anumite tipuri de imobile sunt cele care influenteaza si chiriile de prezentare. In Centru-Nord si Nord se cauta spatii in business center, iar in Ultracentral cererea pentru vile istorice este mai mare.

De exemplu, in ultimii cinci-sase ani, zona de centru-nord a fost cautata de multi chiriasi care isi doreau cu precadere spatii de birouri in cladiri noi, asa ca si chiria medie de prezentare pentru acest segment imobiliar s-a mentinut ridicata (14,23 euro/mp/luna). Chiar si mai sus, in zona de nord, chiria medie la centrele de afaceri noi se pastreaza la un nivel crescut, de 11,74 euro/mp/luna.

"In schimb vilele sunt mai putin cautate in Nord, asa ca nivelul chiriei medii pe acest segment este de doar 7,41 euro/mp/luna, mai putin chiar decat in Sud. Cele mai scumpe vile sunt cele din zona ultracentrala", explica Alexandru Petrescu.
Esop a facut nu doar o impartire strict geografica a Bucurestiului cand a prezentat aceasta analiza ci a tinut cont si de sub-zonele unde exista imobile de inchiriat.

Astfel, prin Centru- Nord se intelege in aceasta analiza subzone precum Victoriei, Arcul de Triumf, Kiseleff, Aviatorilor, Charles de Gaulle, Nordului, Stefan cel Mare, Domenii, Floreasca, Herastrau, Casin, Dorobanti, Barbu Vacarescu, Piata Presei Libere, Mihalache si Primaverii

Nord cuprinde Pipera, Baneasa, Aerogarii, Bucurestii Noi, Chitila, Sisesti, Lacul Tei, Otopeni.

Est presupune subzone precum Mosilor, Ferdinand, Mantuleasa, Calea Calarasilor, Iancului, Mihai Bravu, Vitan, Foisorul de Foc, Basarabia, Calea Vacaresti, Mihai Bravu, Obor, Pache Protopopescu, Rosetti, Vasile Lascar, Alba Iulia, Camil Ressu, Colentina, Muncii.

In vest a fost incadrat Cotroceni, Stirbei Voda, Cismigiu, Plevnei, Mircea Vulcanescu, Gara de Nord, Grozavesti,Militari, Bucuresti-Pitesti, Crangasi, Drumul Taberei, Gara de Nord, Giulesti, Izvor, Lujerului, Prelungirea Ghencea, Razoare.

In Sud au fost incadrate 13 Septembrie, Budapesta, Cosbuc, Maria Rosetti, Timpuri Noi, Drumul Sarii, Berceni, Tineretului, Oltenitei, Calea Vacaresti, Marasesti, Calea Rahovei


Piata de birouri din Bucuresti: Ce cerere exista si cine mai ia spatii

Piata de birouri din Bucuresti: Ce cerere exista si cine mai ia spatii


Cererea pe piata de birouri din Bucuresti in primul semestru a fost de 103.000 metri patrati, in timp ce livrarile de spatii noi de birouri au ramas limitate si au totalizat aproximativ 25.000 metri patrati, potrivit unei analize CBRE Romania.

Activitatea de tranzactionare a inregistrat o crestere de peste 30% in al doilea trimestru al anului in comparatie cu primul trimestru din 2012, se arata in raport.

Pana la sfarsitul anului, se anticipeaza ca vor fi livrati 75.000 mp.

In trimestrul al doilea din 2012, au fost tranzactionati 72.000 metri patrati, inregistrandu-se o crestere de 32% in comparatie cu primul trimestru al acestui an. 

Volumul total al tranzactiilor de inchiriere la sfarsitul semestrului intai totalizeaza 121.000 mp, dintre care cererea reprezinta 85% (103.000 mp), fiind cu 18% mai mica in comparatie cu aceeasi perioada 2011.

Cererea a fost impartita intre tranzactii de relocare (40%), extinderi (14%) si tranzactii de pre-inchiriere (46%). Aproximativ 18.000 mp reprezinta tranzactii de renegociere si reinnoiri contractuale. Majoritatea tranzactiilor de inchiriere a avut loc in zona de Nord (34%) si in zona Pipera (37%).

Tranzactia medie a fost de 1.250 mp. Cele mai mari tranzactii ca suprafata au fost incheiate de catre Raiffeisen Bank in Sky Tower (23.000 mp) si de Oracle in Floreasca Park (20.000 mp). 

Cele mai active companii in semestru I din 2012 au fost cele din sectorul IT & C si Financiar, cu 39% si respectiv 26% din totalul cererii.

Rata de neocupare pentru spatiile de birouri din Bucuresti a scazut in trimestrul doi cu 0,15% fata de primul trimestru, continuand tendinta de scadere inregistrata inca de la inceputul anului 2011.

La sfarsitul primelor sase luni, rata de neocupare se situa in jurul valorii de 13,7%. Rate de neocupare peste medie se inregistreaza in zone periferice, precum Pipera si zona de Est, in timp ce zona de Vest continua sa inregistreze cele mai scazute rate de neocupare.

In total, in Capitala sunt aproximativ 290.000 mp de spatii de birouri libere in cladiri de clasa A si B, dintre care aproximativ 43% se afla in zona Pipera.

Chiria prima s-a mentinut la valoarea de 19,5 euro/mp/luna

In zonele centrale, chiriile de baza s-au situat intre 16 - 18 euro/mp/luna, iar in zonele periferice, chiriile de baza pentru cele mai bune proiecte sunt intre 11 - 16 euro/mp/luna. Chiriile nete sunt mai reduse cu 10% - 20%, potrivit analizei CBRE.
Sursa: NewsIn
Articol citit de 766 ori
07/25/2013 09:21:19
Atsb Pipera
1
Pagina indexata de motorul de cautare Romanesc
Anunturi, director web, bancuri, jocuri, etc
director webName
Email
Comment
Or visit this link or this one