Acces: - Metrou Pipera
           - Metrou Aurel Vlaicu
           - Maxi-taxi  167, 67, 145, 445, etc
           - RATB 13516365,
                        301148, 1 (Voluntari-Dna. Ghica )
Acces foarte fiabil din toate cartierele: Cart. Floreasca, Baneasa, Colentina, Androneche-Fundeni, Voluntari, dispre Tunari sau Otopeni, Centura Bucuresti, Cartierul Francez, etc.
HOME PAGE
Spatiu birouri sau microproductie, sediu sau punct de lucru, cu cel mai mic pret pe mp,  in cea mai cautata zona a Bucurestiului. Imaginea  firmei dumneavoastra  v-a creste in ochii clientilor daca alaturi de datele societatii apare si zona sediului. Aveti conditii  deosebite, un intreg etaj de vila, in mijlocul naturii, cu toate utilitatile si facilitatile unui sediu de birou clasa A. Free internet.
Nu trebuie sa dati mii de Euro pe un spatiu mic, intr-o cladire de sticla clasa A, unde numai mentenanta poate ajunge la sute de euro, pentru ca viitorii clienti sa-si formeze o buna impresie despre dvs.
Oferta ideala pentru firmele debutante cu un buget limitat.
Suprafata totala inchiriabila 180mp. Detalii cititi mai jos.
540 €/luna

540 €/luna

Intretinerea, utilitatile si impozitul, incluse

Spatiu 180 mp, open-space, Dispune de toate utilitatile, pretabil atat activităţi de productie cat si de birouri. Contact. 0723217925

Preturile afisate la un moment dat pe site-urile de publicitate, nu reflecta realitatea si trebuiesc luate ca titlu informativ. Acestea pot fi oferte vechi, din anunturi expirate sau modificate. Un pret actualizat, real, il obtineti  numai prin contactarea proprietarului si stabilirea unei intalniri.

La un avans considerabil se poate obtine o reducere la fel de considerabila la chiria lunara.

De aceea, nu ezitați sa stabiliti o vizionare (nu va costa nimic) dupa care discutam conditiile contractuale
Avantaje:
 
 
Open-space de dimensiuni mari (140mp interior)
Poate fi folosit in acelasi timp si ca birouri/office/showroom si ca pct. de lucru/productie/atelier/service.
Supraveghere video a perimetrului, interfon, paza.
Internet, fibra optica, cablu tv., bucătărie utilată și grup sanitar propriu. 
Intrare separată, terasă, curent 380V (contorizare separata).
Spațiu curat, liber, cu gresie și parchet, a/c, termopane, renovat, terasa.
Zona linistita, civilizata, sigura, la 200 m de soseaua principala (Blvd. Pipera).

Un studiu Esop Consulting arata ca nivelul chiriilor pentru spatiile de birouri din Bucuresti ajunge pana la 7,7 euro/mp/luna.


Un studiu Esop Consulting arata ca nivelul chiriilor pentru spatiile de birouri din Bucuresti ajunge pana la 7,7 euro/mp/lunaUn studiu Esop Consulting arata ca nivelul chiriilor pentru spatiile de birouri din Bucuresti ajunge pana la 7,7 euro/mp/luna

Chiriile spatiilor de birouri din Bucuresti coboara pana la 7,69 de euro/mp/luna, in zona de est fiind disponibile cele mai ieftine oferte, potrivit unui studiu realizat de Esop Consulting si citat de Mediafax. 
Esop a analizat 528 de oferte de birouri disponibile pe propriul portal si a realizat un top al zonelor in functie de nivelul chiriei.
Cele mai ieftine spatii in functie de chiria medie lunara sunt in est (7,69 euro/mp/luna), urmate de cele din sud (8,28 euro/mp/luna), nord (9,59 euro/mp/luna) si vest (10,02 euro/mp/luna). In zona de centru-nord, chiria medie lunara solicitata este de 12,9 euro/mp/luna, aflata la un nivel aproape egal cu cel al zonei ultracentrale (de 12,4 euro/mp/luna). 
Intre spatiile de birouri in vile si cele in cladiri de birouri exista diferente si de 2,4 euro/mp/luna, pentru oferte din aceeasi zona. Astfel, chiria medie in Bucuresti pentru spatiile din centrele de afaceri este de 11,46 euro/mp/luna, iar pentru spatiile in vile de 10,01 euro/mp/luna. 
"In ultimii 3 ani, cea mai accesata sectiune de oferte a fost constant cea a spatiilor de birouri cu chirii intre 7-11 euro/mp. Din totalul accesarilor de spatii de birouri grupate pe categorii de bugete, sectiunea 7-11 euro/mp a avut 62% din accesari, in timp ce sectiunile 12-15 euro/mp - 27%, iar sectiunea peste 15 euro/mp, numai 11%", a declarat, intr-un comunicat Mirela Raicu, partner&business development manager al platformei onlinei esop.ro. 
Chiriile in vile sunt mai mici decat in cladiri de birouri, cu procente care difera insa foarte mult de la zona la zona. Analiza Esop arata ca intre chiria medie perceputa la vile si cele din cladirile de birouri din zona de vest exista o diferenta de doar 0,1 euro pe metru patrat pe luna, in timp ce in zona de centru-nord este de 2,46 euro/mp/luna.
Spatiile din vilele din zona ultracentrala a Capitalei au o chirie medie de 11,2 euro/mp/luna, in timp ce spatiile din cladirile de birouri din aceeasi zona sunt in medie cu circa 1,6 euro/mp mai scumpe, avand o medie de 12,82 euro/mp/luna.
De asemenea, ordinea in topul celor mai mici chirii este diferita la spatiile din cladiri de birouri, fata de cele din vile. In vile cele mai mici chirii sunt in zona de nord, urmate de cele din zona de sud, pe locul doi si de est, de locul trei.
"Cu toate ca in special companiile locale au fost cele precaute in bugetarea chiriilor sediilor, alegand inca solutii competitive de sedii, nu au fost foarte generoase nici companiile din exterior. Astfel, din traficul inregistrat in cadrul esop.ro din afara teritoriului Romaniei, din tari precum Statele Unite, Germania, Marea Britanie, Italia, Franta, Austria peste 47% din vizitatori au accesat spatii de birouri cu bugete intre 7-11 euro/mp", a adaugat Raicu.

07/09/2013 20:05:00
Atsb Pipera
Pagina indexata de motorul de cautare Romanesc
Anunturi, director web, bancuri, jocuri, etc
director webName
Email
Comment
Or visit this link or this one