Acces: - Metrou Pipera
           - Metrou Aurel Vlaicu
           - Maxi-taxi  167, 67, 145, 445, etc
           - RATB 13516365,
                        301148, 1 (Voluntari-Dna. Ghica )
Acces foarte fiabil din toate cartierele: Cart. Floreasca, Baneasa, Colentina, Androneche-Fundeni, Voluntari, dispre Tunari sau Otopeni, Centura Bucuresti, Cartierul Francez, etc.
HOME PAGE
Spatiu birouri sau microproductie, sediu sau punct de lucru, cu cel mai mic pret pe mp,  in cea mai cautata zona a Bucurestiului. Imaginea  firmei dumneavoastra  v-a creste in ochii clientilor daca alaturi de datele societatii apare si zona sediului. Aveti conditii  deosebite, un intreg etaj de vila, in mijlocul naturii, cu toate utilitatile si facilitatile unui sediu de birou clasa A. Free internet.
Nu trebuie sa dati mii de Euro pe un spatiu mic, intr-o cladire de sticla clasa A, unde numai mentenanta poate ajunge la sute de euro, pentru ca viitorii clienti sa-si formeze o buna impresie despre dvs.
Oferta ideala pentru firmele debutante cu un buget limitat.
Suprafata totala inchiriabila 180mp. Detalii cititi mai jos.
540 €/luna

540 €/luna

Intretinerea, utilitatile si impozitul, incluse

Spatiu 180 mp, open-space, Dispune de toate utilitatile, pretabil atat activităţi de productie cat si de birouri. Contact. 0723217925

Preturile afisate la un moment dat pe site-urile de publicitate, nu reflecta realitatea si trebuiesc luate ca titlu informativ. Acestea pot fi oferte vechi, din anunturi expirate sau modificate. Un pret actualizat, real, il obtineti  numai prin contactarea proprietarului si stabilirea unei intalniri.

La un avans considerabil se poate obtine o reducere la fel de considerabila la chiria lunara.

De aceea, nu ezitați sa stabiliti o vizionare (nu va costa nimic) dupa care discutam conditiile contractuale
Avantaje:
 
 
Open-space de dimensiuni mari (140mp interior)
Poate fi folosit in acelasi timp si ca birouri/office/showroom si ca pct. de lucru/productie/atelier/service.
Supraveghere video a perimetrului, interfon, paza.
Internet, fibra optica, cablu tv., bucătărie utilată și grup sanitar propriu. 
Intrare separată, terasă, curent 380V (contorizare separata).
Spațiu curat, liber, cu gresie și parchet, a/c, termopane, renovat, terasa.
Zona linistita, civilizata, sigura, la 200 m de soseaua principala (Blvd. Pipera).

Găseşte cei mai buni chiriaşi pentru locuinţa ta, cu un efort minim

26 feb 2014 | Autor: Mihaela Ochiană, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 1777

Scoaterea unei locuinţe la închiriat se poate dovedi un proces dificil pentru proprietar. Teama legată de calitatea chiriaşilor, precum şi cea legată de integritatea casei, se poate dovedi a fi copleşitoare. Totuşi, pentru a trece cât mai uşor prin această perioadă şi pentru a reduce la minimum riscurile, există un set de reguli care ar trebui urmate.

Găseşte cei mai buni chiriaşi pentru locuinţa ta, cu un efort minimÎn Statele Unite ale Americii, există mai multe asociaţii care ajută şi monitorizează procesul de închiriere a unei locuinţe. De-a lungul timpului, în urma a numeroase discuţii atât cu proprietarii cât şi cu chiriaşii, acestea au întocmit un set de sugestii pentru cei care vor să treacă pe cât de uşor se poate prin procesul de închiriere.

„Proprietarii veterani, cei care au trecut prin mai multe experienţe nefericite, cu chiriaşii lor, ştiu deja că este crucial să înregistreze pe cameră video un tur al locuinţei făcut împreună cu chiriaşul. Pe această filmare ar trebui să se regăsească clar atât starea imobilului, cât şi aşteptările proprietarului de la chiriaş, precum aceea de a lăsa locuinţa în aceeaşi stare în care a găsit-o”, arată Tom Durning, de la Centrul de Avocatură şi Resurse ale Proprietarilor.

Închirierea trebuie tratată ca o afacere activă

La fel de important, proprietarii trebuie să înveţe să trateze întregul proces de închiriere aşa cum ar face cu orice altă afacere activă. Pentru cei care reuşesc să facă acest lucru, întregul proces poate aduce mai multe satisfacţii şi mai puţine bătăi de cap.

„Ca orice altă afacere, dacă nu te implici, poate deveni costisitoare. Proprietarii pot să evite cu uşurinţă potenţialele deteriorări aduse de chiriaşi locuinţei prin simplul fapt de a organiza inspecţii lunare. În plus, sunt foarte multe cazuri în care proprietarii nu se educă temeinic cu privire la legile locale care guvernează acest tip de tranzacţii. Ei trebuie să ştie atât drepturile chiriaşilor, cât şi drepturile lor”, continuă Tom Durning.

Un alt pas pe care proprietarii îl sar, adesea din comoditate, este verificarea viitorilor chiriaşi. Pentru a-şi asigura veniturile lunare precum şi integritatea locuinţei, proprietarii ar trebui să verifice fostele gazde şi să ceară referinţe de la locul de muncă. De asemenea, şi chiriaşii ar trebui să manifeste acelaşi interes faţă de proprietari.

„Îi încurajăm pe chiriaşi să îi întrebe pe proprietari dacă fac parte dintr-o asociaţie profesională. Acest lucru ar presupune faptul că urmează un set de reguli de etică necesare desfăşurării în condiţii optime a întregului proces de închiriere”, spune Amy Spencer, preşedinte al Consiliului de Închiriere a Locuinţelor.

Paşi de urmat pentru a verifica potenţialii chiriaşi

  • Solicitaţi un act de identitate valid
  • Verificaţi temeinic toate referinţele pe care acesta le oferă
  • Contactaţi fostele gazde la care a locuit pentru a afla dacă plătea chiria la timp şi dacă a adus prejudicii locuinţei
  • Solicitaţi un fluturaş de salariu sau acte doveditoare pentru veniturile chiriaşului, pentru a afla dacă poate plăti chiria
  • Întrebaţi câte persoane vor locui în spaţiul de închiriat şi care este numele acestora

În demersurile sale de a afla cât mai multe informaţii despre viitorul chiriaş, proprietarul nu trebuie să încalce drepturile acestuia. În cele din urmă, este crucial să fie semnat un contract între părţi, în care ambele părţi să cadă de acord asupra regulilor care urmează să fie respectate.

 

 
CITEŞTE ŞI:Ce pierzi şi ce câştigi, atunci când închiriezi o locuinţă cu contract?
 
 
 
07/31/2014 13:33:01
Atsb Pipera
Pagina indexata de motorul de cautare Romanesc
Anunturi, director web, bancuri, jocuri, etc
director webName
Email
Comment
Or visit this link or this one