Acces: - Metrou Pipera
           - Metrou Aurel Vlaicu
           - Maxi-taxi  167, 67, 145, 445, etc
           - RATB 13516365,
                        301148, 1 (Voluntari-Dna. Ghica )
Acces foarte fiabil din toate cartierele: Cart. Floreasca, Baneasa, Colentina, Androneche-Fundeni, Voluntari, dispre Tunari sau Otopeni, Centura Bucuresti, Cartierul Francez, etc.
HOME PAGE
Spatiu birouri sau microproductie, sediu sau punct de lucru, cu cel mai mic pret pe mp,  in cea mai cautata zona a Bucurestiului. Imaginea  firmei dumneavoastra  v-a creste in ochii clientilor daca alaturi de datele societatii apare si zona sediului. Aveti conditii  deosebite, un intreg etaj de vila, in mijlocul naturii, cu toate utilitatile si facilitatile unui sediu de birou clasa A. Free internet.
Nu trebuie sa dati mii de Euro pe un spatiu mic, intr-o cladire de sticla clasa A, unde numai mentenanta poate ajunge la sute de euro, pentru ca viitorii clienti sa-si formeze o buna impresie despre dvs.
Oferta ideala pentru firmele debutante cu un buget limitat.
Suprafata totala inchiriabila 180mp. Detalii cititi mai jos.
540 €/luna

540 €/luna

Intretinerea, utilitatile si impozitul, incluse

Spatiu 180 mp, open-space, Dispune de toate utilitatile, pretabil atat activităţi de productie cat si de birouri. Contact. 0723217925

Preturile afisate la un moment dat pe site-urile de publicitate, nu reflecta realitatea si trebuiesc luate ca titlu informativ. Acestea pot fi oferte vechi, din anunturi expirate sau modificate. Un pret actualizat, real, il obtineti  numai prin contactarea proprietarului si stabilirea unei intalniri.

La un avans considerabil se poate obtine o reducere la fel de considerabila la chiria lunara.

De aceea, nu ezitați sa stabiliti o vizionare (nu va costa nimic) dupa care discutam conditiile contractuale
Avantaje:
 
 
Open-space de dimensiuni mari (140mp interior)
Poate fi folosit in acelasi timp si ca birouri/office/showroom si ca pct. de lucru/productie/atelier/service.
Supraveghere video a perimetrului, interfon, paza.
Internet, fibra optica, cablu tv., bucătărie utilată și grup sanitar propriu. 
Intrare separată, terasă, curent 380V (contorizare separata).
Spațiu curat, liber, cu gresie și parchet, a/c, termopane, renovat, terasa.
Zona linistita, civilizata, sigura, la 200 m de soseaua principala (Blvd. Pipera).

Cum au evoluat preturile locuintelor in 2013

Cum au evoluat preturile locuintelor in 2013

 
Cum au evoluat preturile locuintelor in 2013
Indicele Eurobank Property Services arata preturile locuintelor au crescut in ultimul trimestru din anul trecut cu 2,3% fata de acelasi interval din 2012, in schimb pe intreg anul a fost consemnata o stabilitate, existand astfel posibilitatea unui trend crescator.

"Indexul rezidential EPS pentru trimestrul patru din 2013 confirma indicatiile de stabilitate a preturilor la nivel national observate in trimestrele anterioare, cu o mica crestere trimestriala a preturilor de 0,4% fata de trimestrul anterior. Indexul trimestrial national al preturilor pentru ultimul trimestru al anului 2013 a crescut cu 2,3% fata de acelasi trimestru al anului 2012, oferind un indiciu suplimentar cu privire la posibila inversare a tendintei de scadere a preturilor. Indexul anual al anului 2013 a continuat sa scada cu o rata similara anului anterior (aprox. 1%). Indexul anual se refera la schimbarea medie a preturilor in intregul an in comparatie cu media celor din anul anterior", se arata intr-un comunicat al Eurobank Property Services (EPS).

 

Analiza EPS arata ca in zona de centru din Bucuresti preturile au crescut abrupt in ultimul trimestru, evolutia fata de acelasi trimestru al anului precendent fiind de 5,6%, ceea ce sugereaza posibilitatea stabilirii unui trend crescator. O crestere a indexului trimestrial a fost inregistrata si in judetul Ilfov, ceea ce a dus la un rezultat pozitiv si in ultimele patru trimestre.

 

Pe de alta parte, in zona periferica a Bucurestiului au fost consemnate in continuare scaderi de preturi, cu o rata anuala de aproximativ 5%, ceea ce duce la o reducere medie a preturilor in regiunea Bucuresti si Ilfov de aproximativ 3%, reprezentand o consolidare a trendului inregistrat in ultimii 4 ani. Evolutia indicilor regionali ramane asemanatoare dinamicii preturilor medii de la nivel national, cu oscilatii care le separa in doua categorii, unele cu tendinta de crestere si celelalte cu tendinta de scadere. Moldova si zona de Nord inregistreaza tendinte de crestere atat raportate la trimestrul precedent, cat si fata de acelasi trimestru al anului precendent. Indicii de preturi din Muntenia si zona de Sud au consemnat, de asemenea, cresteri in ultimele patru trimestre, desi fata de trimestrul precendent se inregistreaza usoare reduceri. Restul zonelor raman cu o evolutie relativ stabila.

 

In ceea ce priveste indicii din marile orase din Romania, evolutia a fost similara celei din trimestrul precedent. Ploiesti se mentine cu cea mai mica scadere medie inregistrata in ultimii 5 ani si are o tendinta de crestere in ultimele patru trimestre, in ciuda unei mici scaderi a indexului din ultimul trimestru al anului 2013. Doar in Oradea se inregistreaza o crestere de preturi fata de acelasi trimestru al anului precedent mai mare decat in Ploiesti, cu 5,6%, si o crestere trimestriala chiar peste acest nivel. Pe de alta parte, Timisoara ramane orasul cu cea mai mare scadere fata de trimestrul 4 al anului 2012, desi evolutia fata de trimestrul precedent a fost mai putin dramatica, in vreme ce restul oraselor prezinta evolutii asemanatoare indexului la nivel national si aprope de stabilitatea inregistrata pe parcursul anului 2013, chiar daca in ultimul trimestru cresterile au fost mai inconstante si sunt probabil urmare a zgomotului statistic.

 

Dintre indicii specifici diferentiati pe tipuri de proprietate, preturile pentru apartamentele din Bucuresti au scazut mai rapid decat media nationala, cu aproximativ 5%, iar preturile pe apartamente la nivel national au scazut cu 1%. Preturile la proprietatile noi au crescut cu aproape 6% pe parcursul anului trecut in Romania, insa nu si in Bucuresti, in vreme ce la proprietatile vechi preturile au crescut cu doar 2%, ceea ce reprezinta o confirmare a tendintei inregistrata in trimestrul precendent.

 

"In concluzie, dupa aproape 6 ani de scadere a preturilor se pare ca s-a ajuns la o potentiala stabilitate pe majoritatea segmentelor de piata, conform indexului EPS, si chiar exista unele semne de potentiale cresteri, desi este nevoie de mai mult timp pentru a confirma atingerea nivelului minim al preturilor si inceputul unor tendinte de crestere durabila a acestora", se mentioneaza in comunicat. Eurobank Property Services este o subsidiara a grupului Eurobank.
Articol preluat de pe www.ordineazilei.ro

01/31/2014 14:54:35
Atsb Pipera
Pagina indexata de motorul de cautare Romanesc
Anunturi, director web, bancuri, jocuri, etc
director webName
Email
Comment
Or visit this link or this one