Acces: - Metrou Pipera
           - Metrou Aurel Vlaicu
           - Maxi-taxi  167, 67, 145, 445, etc
           - RATB 13516365,
                        301148, 1 (Voluntari-Dna. Ghica )
Acces foarte fiabil din toate cartierele: Cart. Floreasca, Baneasa, Colentina, Androneche-Fundeni, Voluntari, dispre Tunari sau Otopeni, Centura Bucuresti, Cartierul Francez, etc.
HOME PAGE
Spatiu birouri sau microproductie, sediu sau punct de lucru, cu cel mai mic pret pe mp,  in cea mai cautata zona a Bucurestiului. Imaginea  firmei dumneavoastra  v-a creste in ochii clientilor daca alaturi de datele societatii apare si zona sediului. Aveti conditii  deosebite, un intreg etaj de vila, in mijlocul naturii, cu toate utilitatile si facilitatile unui sediu de birou clasa A. Free internet.
Nu trebuie sa dati mii de Euro pe un spatiu mic, intr-o cladire de sticla clasa A, unde numai mentenanta poate ajunge la sute de euro, pentru ca viitorii clienti sa-si formeze o buna impresie despre dvs.
Oferta ideala pentru firmele debutante cu un buget limitat.
Suprafata totala inchiriabila 180mp. Detalii cititi mai jos.
540 €/luna

540 €/luna

Intretinerea, utilitatile si impozitul, incluse

Spatiu 180 mp, open-space, Dispune de toate utilitatile, pretabil atat activităţi de productie cat si de birouri. Contact. 0723217925

Preturile afisate la un moment dat pe site-urile de publicitate, nu reflecta realitatea si trebuiesc luate ca titlu informativ. Acestea pot fi oferte vechi, din anunturi expirate sau modificate. Un pret actualizat, real, il obtineti  numai prin contactarea proprietarului si stabilirea unei intalniri.

La un avans considerabil se poate obtine o reducere la fel de considerabila la chiria lunara.

De aceea, nu ezitați sa stabiliti o vizionare (nu va costa nimic) dupa care discutam conditiile contractuale
Avantaje:
 
 
Open-space de dimensiuni mari (140mp interior)
Poate fi folosit in acelasi timp si ca birouri/office/showroom si ca pct. de lucru/productie/atelier/service.
Supraveghere video a perimetrului, interfon, paza.
Internet, fibra optica, cablu tv., bucătărie utilată și grup sanitar propriu. 
Intrare separată, terasă, curent 380V (contorizare separata).
Spațiu curat, liber, cu gresie și parchet, a/c, termopane, renovat, terasa.
Zona linistita, civilizata, sigura, la 200 m de soseaua principala (Blvd. Pipera).

Chiriile reduse readuc Pipera în atenţia companiilor

Chiriile reduse readuc Pipera în atenţia companiilor, pe piaţa de două milioane mp de birouri din Capitală

 • Imobiliare • 7 noiembrie 2013 • 1 comentariu   
 

spaţii birouri În trimestrul trei al anului doar o singură clădire de birouri de mici dimensiuni a fost livrată în trimestrul 3 din 2013, adăugând 1.840 m2 la oferta totală de spaţii de birouri din Capitală. Astfel, în primele trei trimestre ale anului, suprafaţa de birouri nou livrate a însumat 81.000 mp, iar stocul modern de spaţii de birouri din Bucureşti este estimat la 2,04 milioane mp. Zona Pipera pare a reveni în atenţie, graţie chiriilor mici.

Coridorul Floreasca – Barbu Văcărescu a continuat să fie activ în ultimele luni în ceea ce priveşte dezvoltările noi. Portland se apropie de finalizarea proiectului Floreasca Park, Skanska construieşte prima fază din Green Court, Globalworth a pregătit terenul pentru constucţia proiectului Bucharest One, un turn de birouri anunţat a fi a doua cea mai înaltă construcţie din Romania, iar Ethos House este de asemenea în construcţie.

Potrivit consultantului imobiliar Jones Lang LaSalle (JLL), rata medie de neocupare în Bucureşti este estimată la 15,06%. Aceasta reprezintă o uşoară descreştere, cu 60 de puncte procentuale, faţă de trimestrul anterior.

Cele mai mari rate de neocupare au fost înregistrate în zonele din nord, Băneasa şi Pipera Nord, unde rata de neocupare depaşeşte 35%. În acelaşi timp, în zona centrală rata de neocupare este sub 10%, iar în zona centru-vest sub 5%. Yearly office completions & Pipeline / Spaţii noi de birouri finalizate anual & proiecte în construcţie

Piaţa birourilor din Bucureşti 

Piaţa birourilor din Bucureşti. Sursa: Jones Lang LaSalle

CEREREA

În trimestul trei preluarea totală de spaţii de birouri a fost de 91.000 mp, ceea ce reprezintă o creştere de aporximativ 50% faţă de trimestrul anterior. Cererea nouă de spaţii (incluzând contractele noi, extinderile şi pre-închirierile) a reprezentat peste 47.000 mp din activitatea de închiriere, în timp ce contractele de re-închiriere/re-negociere au reprezentat peste 43.000 mp.

În funcţie de zona geografică, Pipera City (Dimitrie Pompeiu) a atras 39% din activitatea totală de închiriere din trimestrul trei, urmată de zona de nord cu 20%, în timp ce zona de centru-nord (inclusiv CBD) a înregistrat 11,5% din activitate. În funcţie de domeniul de activitate, cele mai active companii sunt dinsectoarele serviciilor financiare, IT&C, si industrie care generează fiecare peste 20% din activitatea aferentă acestui trimestru.

Numărul companiilor internaţionale care doresc să deschidă birouri în România pentru extinderea activităţii sau pentru relocarea unor operaţiuni din alte ţări este în creştere. Deutsche Bank este un astfel de exemplu recent. Aceştia au decis să deschidă un centru de dezvoltare de software în Bucureşti unde vor angaja peste 500 de oameni şi pentru care au închiriat 7.250 mp în Upground Pipera.

PREŢURILE DE ÎNCHIRIERE

Chiriile contractuale prime pentru spaţii de birouri au rămas neschimbate, fiind cotate la 18,5euro/mp/lună. Pe parcursul trimestrului trei stimulentelor financiare oferite de proprietari au continuat să crească, atât în ceea ce priveşte numărul lunilor libere de plată a chiriei, cât şi a contribuţiilor financiare pentru amenjarea spaţiilor închiriate. Acestea sunt aplicabile contractelor de închiriere pentru suprafeţe mai mari de 2.000-3.000 mp în clădiri deja finalizate.

„Piaţa continuă să fie o piaţă a chiriaşilor, aspect care credem că va caracteriza sectorul spaţiilor de birouri cel puţin următoarele 12 luni”, susţin consultanţii de la JLL.

01/31/2014 14:59:54
Atsb Pipera
Pagina indexata de motorul de cautare Romanesc
Anunturi, director web, bancuri, jocuri, etc
director webName
Email
Comment
Or visit this link or this one