Acces: - Metrou Pipera
           - Metrou Aurel Vlaicu
           - Maxi-taxi  167, 67, 145, 445, etc
           - RATB 13516365,
                        301148, 1 (Voluntari-Dna. Ghica )
Acces foarte fiabil din toate cartierele: Cart. Floreasca, Baneasa, Colentina, Androneche-Fundeni, Voluntari, dispre Tunari sau Otopeni, Centura Bucuresti, Cartierul Francez, etc.
HOME PAGE
Spatiu birouri sau microproductie, sediu sau punct de lucru, cu cel mai mic pret pe mp,  in cea mai cautata zona a Bucurestiului. Imaginea  firmei dumneavoastra  v-a creste in ochii clientilor daca alaturi de datele societatii apare si zona sediului. Aveti conditii  deosebite, un intreg etaj de vila, in mijlocul naturii, cu toate utilitatile si facilitatile unui sediu de birou clasa A. Free internet.
Nu trebuie sa dati mii de Euro pe un spatiu mic, intr-o cladire de sticla clasa A, unde numai mentenanta poate ajunge la sute de euro, pentru ca viitorii clienti sa-si formeze o buna impresie despre dvs.
Oferta ideala pentru firmele debutante cu un buget limitat.
Suprafata totala inchiriabila 180mp. Detalii cititi mai jos.
540 €/luna

540 €/luna

Intretinerea, utilitatile si impozitul, incluse

Spatiu 180 mp, open-space, Dispune de toate utilitatile, pretabil atat activităţi de productie cat si de birouri. Contact. 0723217925

Preturile afisate la un moment dat pe site-urile de publicitate, nu reflecta realitatea si trebuiesc luate ca titlu informativ. Acestea pot fi oferte vechi, din anunturi expirate sau modificate. Un pret actualizat, real, il obtineti  numai prin contactarea proprietarului si stabilirea unei intalniri.

La un avans considerabil se poate obtine o reducere la fel de considerabila la chiria lunara.

De aceea, nu ezitați sa stabiliti o vizionare (nu va costa nimic) dupa care discutam conditiile contractuale
Avantaje:
 
 
Open-space de dimensiuni mari (140mp interior)
Poate fi folosit in acelasi timp si ca birouri/office/showroom si ca pct. de lucru/productie/atelier/service.
Supraveghere video a perimetrului, interfon, paza.
Internet, fibra optica, cablu tv., bucătărie utilată și grup sanitar propriu. 
Intrare separată, terasă, curent 380V (contorizare separata).
Spațiu curat, liber, cu gresie și parchet, a/c, termopane, renovat, terasa.
Zona linistita, civilizata, sigura, la 200 m de soseaua principala (Blvd. Pipera).

Chirii sub 11 E/mp

Peste jumatate din companiile medii din Bucuresti cauta doar chirii sub 11 euro/mp

3 Aprilie 2013 14:19 Dorin Deac

Peste jumatate din companiile medii din Bucuresti cauta doar chirii sub 11 euro/mpPeste jumatate din companiile medii din Bucuresti cauta doar chirii sub 11 euro/mp

Daca in primul trimestru din 2012, cererile cu bugete de pana in 11 euro/mp/luna reprezentau un procentaj de 50%, acum ponderea lor a crescut la 56% din totalul cererilor de birouri, arata un studiu al Esop Consulting. Volumul tranzactiilor incheiate de catre Esop s-a majorat cu 28% fata de aceeasi perioada a anului trecut, depasind suprafata totala de 8.000 mp.

Segmentul cererii cu bugete cuprinse intre 11 si 15 euro/mp/luna a ramas la acelasi nivel cu cel de anul trecut (15%).

O crestere usoara - de la 2% in primul trimestru din 2012 la 3% in primul trimestru din 2013 - a fost semnalata pe segmentul cererilor de spatii premium, cu bugete de peste 15 euro/mp/luna.

O schimbare notabila s-a resimtit in ceea ce priveste cererile fara bugete specificate. Ponderea celor nehotarati a scazut. Astfel, daca anul trecut acestia reprezentau 33% din total, in T1 2013 reprezinta 26% din total, ceea ce presupune ca planurile de afaceri sunt mai bine conturate pentru o parte dintre companii la inceputul acestui an.

Printre clientii care si-au gasit un nou sediu cu Esop Consulting in 2013 se numara Cersanit, MIP Pharma Romania, Asbis Romania, Eutron, Ascenta, Iberia Renovables, Euromedica Group, Centrul Medical Panduri, Vienna Consulting.

Esop activeaza in asociere cu CORFAC International - Corporate Facility Advisors si are o baza de date in care se afla 760 de centre de afaceri i 1.940 de vile, adica peste doua milioane mp de spaii de birouri.

Esop a asistat de-a lungul timpului companii de talie medie i mare care au tranzacionat peste 250.000 mp de spaii de birouri. Printre companiile care i-au relocat sediul de-a lungul timpului prin Esop se numara: Cosmote, Enel, Ipsos Interactive Services, Konica Minolta, Mega Image, SBS Broadcasting, Lugera & Makler si altii.


04/08/2013 04:12:35
Atsb Pipera
Pagina indexata de motorul de cautare Romanesc
Anunturi, director web, bancuri, jocuri, etc
director webName
Email
Comment
Or visit this link or this one