Acces: - Metrou Pipera
           - Metrou Aurel Vlaicu
           - Maxi-taxi  167, 67, 145, 445, etc
           - RATB 13516365,
                        301148, 1 (Voluntari-Dna. Ghica )
Acces foarte fiabil din toate cartierele: Cart. Floreasca, Baneasa, Colentina, Androneche-Fundeni, Voluntari, dispre Tunari sau Otopeni, Centura Bucuresti, Cartierul Francez, etc.
HOME PAGE
Spatiu birouri sau microproductie, sediu sau punct de lucru, cu cel mai mic pret pe mp,  in cea mai cautata zona a Bucurestiului. Imaginea  firmei dumneavoastra  v-a creste in ochii clientilor daca alaturi de datele societatii apare si zona sediului. Aveti conditii  deosebite, un intreg etaj de vila, in mijlocul naturii, cu toate utilitatile si facilitatile unui sediu de birou clasa A. Free internet.
Nu trebuie sa dati mii de Euro pe un spatiu mic, intr-o cladire de sticla clasa A, unde numai mentenanta poate ajunge la sute de euro, pentru ca viitorii clienti sa-si formeze o buna impresie despre dvs.
Oferta ideala pentru firmele debutante cu un buget limitat.
Suprafata totala inchiriabila 180mp. Detalii cititi mai jos.
540 €/luna

540 €/luna

Intretinerea, utilitatile si impozitul, incluse

Spatiu 180 mp, open-space, Dispune de toate utilitatile, pretabil atat activităţi de productie cat si de birouri. Contact. 0723217925

Preturile afisate la un moment dat pe site-urile de publicitate, nu reflecta realitatea si trebuiesc luate ca titlu informativ. Acestea pot fi oferte vechi, din anunturi expirate sau modificate. Un pret actualizat, real, il obtineti  numai prin contactarea proprietarului si stabilirea unei intalniri.

La un avans considerabil se poate obtine o reducere la fel de considerabila la chiria lunara.

De aceea, nu ezitați sa stabiliti o vizionare (nu va costa nimic) dupa care discutam conditiile contractuale
Avantaje:
 
 
Open-space de dimensiuni mari (140mp interior)
Poate fi folosit in acelasi timp si ca birouri/office/showroom si ca pct. de lucru/productie/atelier/service.
Supraveghere video a perimetrului, interfon, paza.
Internet, fibra optica, cablu tv., bucătărie utilată și grup sanitar propriu. 
Intrare separată, terasă, curent 380V (contorizare separata).
Spațiu curat, liber, cu gresie și parchet, a/c, termopane, renovat, terasa.
Zona linistita, civilizata, sigura, la 200 m de soseaua principala (Blvd. Pipera).

Ce pierzi şi ce câştigi, atunci când închiriezi o locuinţă cu contract?

Închirierea la negru este una dintre cele mai frecvent întâlnite practici, pe piaţa imobiliară. Costurile iniţiale, drumurile în plus pentru parafarea actului de închiriere, ideea de a face nişte eforturi pe care ai putea să nu le faci, este prea tentantă pentru a nu o lua în calcul. Iar cei care aleg totuşi să semneze un contract, nu sunt neapărat feriţi de probleme. Un contract de închiriere care nu este bine făcut, poate funcţiona oricând în defavoarea uneia dintre părţi.

Ce pierzi şi ce câştigi, atunci când închiriezi o locuinţă cu contract?Atunci când sunt bani la mijloc, acordurile verbale sunt periculoase. Intenţionat sau nu, chiriaşul sau proprietarul pot oricând să încalce înţelegerile iniţiale. Tocmai de aceea, se impune drept necesar un document semnat de la bun început între părţi, în care să se stabilească obligaţiile şi drepturile fiecăruia.

Proprietarul nu trebuie să intre în locuinţa închiriată oricând doreşte

De exemplu, proprietarul poate găsi de cuviinţă să intre oricând în apartamentul închiriat. Motivul invocat este simplu: este proprietatea lui. Deşi este un argument la îndemână, nu este un lucru de tolerat. Printr-un contract se specifică exact condiţiile în care acesta poate veni - de exemplu, atunci când sunt urgenţe la care chiriaşul nu poate ajunge. În restul timpului, întâlnirile trebuie stabilite de comun acord.

Tot pe lista riscurilor, atunci când nu există un contract, este faptul că proprietarul poate să reînchirieze oricând, fără să anunţe actualul chiriaş. Astfel, acesta poate ajunge fără niciun avertisment în situaţia în care este dat afară din locuinţă sau primeşte un colocatar despre care nu ştie nimic.

Proprietarii pot redacta contractele în defavoarea chiriaşilor

Contractele nu lucrează însă numai în favoarea chiriaşilor. Un proprietar care are cunoştinţe legale şi vânează chiriaşi care să îi scape de responsabilităţi poate ajunge să îşi exploateze clientul. De exemplu, legea specifică faptul că impozitul pe chirie trebuie plătit de proprietar. Totuşi, unii dintre aceştia aleg să specifice în contractul de închiriere faptul că acela care închiriază are obligaţia să achite această taxă. Chiriaşii trebuie să ştie că suma pe care ei o plătesc proprietarului este considerată un venit al acestuia, iar acest venit se impozitează.

Tot prin contractul de închiriere, proprietarul se poate asigura că, în cazul unui litigiu între părţi, chiriaşul va achita toate costurile. Inclusiv avocatul proprietarului. O asemenea clauză nu ar avea de ce să fie acceptată de către chiriaş.

Contractele sunt necesare şi între colocatari

Similar, este util şi un contract semnat între persoanele care locuiesc cu chirie în acelaşi apartament. Este des întâlnit cazul în care mai mulţi colegi locuiesc împreună. La fel de des întâlnit este şi cazul în care unul dintre locatari decide să renunţe la chirie fără preaviz, iar cel care rămâne se vede obligat să susţină întreaga chirie, până când găseşte un înlocuitor.

Atenţie: expirarea contractului este un prilej bun pentru mărirea chiriei

Contractele făcute temeinic sunt deci de ajutor, iar pentru a benefcia cât mai mult timp de prevederile lor, trebuie să fiţi atenţi la perioada de valabilitate. Unii proprietari cresc chiria la finalul acestei perioade, fără avertisment. Tocmai de aceea, este nevoie să existe notificări de modificare a costului chiriei cu cel puţin două-trei luni înainte de data expirării înţelegerii actuale. Dacă proprietarul nu este de acord să emită acest avertisment, atunci se poate specula în contract faptul că se va considera automată reînnoirea înţelegerii actuale, la aceeaşi sumă lunară.

În momentul în care totul a fost semnat şi parafat, proprietarul trebuie să se prezinte la unitatea fiscală de care aparţine, în termen de 15 zile de la încheierea contractului de închiriere. Acolo se complează declaraţia privind venitul estimat/norma de venit, respectiv Formularul 220. Codul Fiscal prevede că, în situaţia în care există mai mult de cinci contracte, această declaraţie se completează până pe 15 ianuarie. Pe baza declaraţiei, se stabilesc plăţile anticipate trimestriale în contul impozitului.

 

 
CITEȘTE ȘI: Cum discuţi cu proprietarul şi la ce trebuie să fii atent, atunci când închiriezi o locuinţă?
 
 
Articol preluat de pe IMOPEDIA.RO
07/31/2014 13:39:10
Atsb Pipera
Pagina indexata de motorul de cautare Romanesc
Anunturi, director web, bancuri, jocuri, etc
director webName
Email
Comment
Or visit this link or this one