Acces: - Metrou Pipera
           - Metrou Aurel Vlaicu
           - Maxi-taxi  167, 67, 145, 445, etc
           - RATB 13516365,
                        301148, 1 (Voluntari-Dna. Ghica )
Acces foarte fiabil din toate cartierele: Cart. Floreasca, Baneasa, Colentina, Androneche-Fundeni, Voluntari, dispre Tunari sau Otopeni, Centura Bucuresti, Cartierul Francez, etc.
HOME PAGE
Spatiu birouri sau microproductie, sediu sau punct de lucru, cu cel mai mic pret pe mp,  in cea mai cautata zona a Bucurestiului. Imaginea  firmei dumneavoastra  v-a creste in ochii clientilor daca alaturi de datele societatii apare si zona sediului. Aveti conditii  deosebite, un intreg etaj de vila, in mijlocul naturii, cu toate utilitatile si facilitatile unui sediu de birou clasa A. Free internet.
Nu trebuie sa dati mii de Euro pe un spatiu mic, intr-o cladire de sticla clasa A, unde numai mentenanta poate ajunge la sute de euro, pentru ca viitorii clienti sa-si formeze o buna impresie despre dvs.
Oferta ideala pentru firmele debutante cu un buget limitat.
Suprafata totala inchiriabila 180mp. Detalii cititi mai jos.
540 €/luna

540 €/luna

Intretinerea, utilitatile si impozitul, incluse

Spatiu 180 mp, open-space, Dispune de toate utilitatile, pretabil atat activităţi de productie cat si de birouri. Contact. 0723217925

Preturile afisate la un moment dat pe site-urile de publicitate, nu reflecta realitatea si trebuiesc luate ca titlu informativ. Acestea pot fi oferte vechi, din anunturi expirate sau modificate. Un pret actualizat, real, il obtineti  numai prin contactarea proprietarului si stabilirea unei intalniri.

La un avans considerabil se poate obtine o reducere la fel de considerabila la chiria lunara.

De aceea, nu ezitați sa stabiliti o vizionare (nu va costa nimic) dupa care discutam conditiile contractuale
Avantaje:
 
 
Open-space de dimensiuni mari (140mp interior)
Poate fi folosit in acelasi timp si ca birouri/office/showroom si ca pct. de lucru/productie/atelier/service.
Supraveghere video a perimetrului, interfon, paza.
Internet, fibra optica, cablu tv., bucătărie utilată și grup sanitar propriu. 
Intrare separată, terasă, curent 380V (contorizare separata).
Spațiu curat, liber, cu gresie și parchet, a/c, termopane, renovat, terasa.
Zona linistita, civilizata, sigura, la 200 m de soseaua principala (Blvd. Pipera).

400E chirie = 2 camere in sector 1 sau 4 camere in sector 6

 

400E chirie = 2 camere în sector 1 sau 4 camere în sector 6

Conform unei analize realizate de Imobiliare.NET, valorile chiriilor medii solicitate pentru locuințele din București diferă în funcție de mai multe criterii: sectorul în care se află, modul de compartimentare, gradul de confort și nivelul de mobilare. Până aici nu este nimic nou. Însă cifrele sunt surprinzătoare și, în anumite situații, sunt contrare celor la care ne-am aștepta.

Sectorul 1 - de două ori mai scump decât sectorul 6

Nu este o noutate pentru nimeni faptul că locuințele din sectorul 1 au chiriile cele mai mari. Însă diferența dintre sectorul 1 și 6, adică între cea mai mare chirie și cea mai mică, este exorbitantă în cazul apartamentelor cu trei și patru camere: 804 euro, respectiv 350 la trei camere și 1.152 în sector 1, respectiv 388 euro în sector 6, la patru camere.

Garsonierele se pot închiria în medie cu 302 euro in sector 1 și 220 în sector 6. Apartametele cu două camere se închiriază cu 491 euro în sectorul 1 și cu 286 euro în sectorul 6.

Sectoarele 3 și 4 sunt cele mai căutate, aici chiriile fiind foarte apropiate de chiriile medii la nivel de București. Astfel, garsonierele se inchiriază cu 258 euro în sectorul 3 și 244 în sectorul 4, iar un apartament de două camere este 410 euro în sectorul 3 și 381 euro în sectorul 4.

Apartamentele decomandate - cele mai cautate

La compartimentare lucrurile stau așa cum este normal: pentru locuințele decomandate este solicitată o chirie mai mare decât pentru cele semidecomandate. În ceea ce privește garsonierele și apartamentele cu două camere diferența este mică, dar la cele cu trei și patru camere diferența este de aproximativ 20, respectiv 30%. Astfel, la trei și patru camere chiria medie a unui apartament decomandat este de 594, respectiv 943 euro, iar a unuia semidecomandat este de 484 la trei camere, respectiv 746 euro la patru camere.
Apartamentele decomandate - cele mai cautate

Luxul se plătește

Locuințele de lux sunt mult mai scumpe decât cele confort I sau II. Conform Imobiliare.NET, la garsoniere și apartamentele cu două camere diferențele sunt rezonabile spre deosebire de apartamentele cu trei și patru camere unde variațiile pornesc de la circa 80% și ajung până la aproape 140%. Astfel, la apartamentele cu trei camere chiria medie pe segmentul de lux este de 899 euro, cea de la confort I este de 528 euro, iar cea de la confort II este de 298 euro. Ordinea se păstrează și la cele cu patru camere: 1.285 euro pentru 4 camere de lux, 821 euro pentru confort I și 348 euro pentru confort II.

Luxul se plătește

La garsoniere și două camere mobilierul contează mai puțin

Chiria medie a unei garsoniere complet mobilate este de 243 euro, a uneia parțial mobilate este de 221 euro, iar a uneia nemobilate este de 219 euro. Incredibil sau nu, în ceea ce privește apartamentele cu două camere diferența de chirie dintre cele mobilate și cele nemobilate este aproape inexistentă (368, respectiv 363 euro). Situația este paradoxală și la apartamentele cu trei camere unde cele semimobilate sunt mai scumpe decât cele mobilate (564, respectiv 557 euro), iar cele nemobilate sunt doar puțin mai ieftine (543 euro). Ca să nu mai vorbim despre apartamentele cu patru camere unde diferența dintre cele parțial mobilate și cele mobilate este uriașă (975, respectiv 861 euro), chiria la cele nemobilate fiind de 792 euro.
La garsoniere și două camere mobilierul contează mai puțin

Articol preluat de pe www.imobiliare.net
06/04/2014 14:35:30
Atsb Pipera
Pagina indexata de motorul de cautare Romanesc
Anunturi, director web, bancuri, jocuri, etc
director webName
Email
Comment
Or visit this link or this one