Acces: - Metrou Pipera
           - Metrou Aurel Vlaicu
           - Maxi-taxi  167, 67, 145, 445, etc
           - RATB 13516365,
                        301148, 1 (Voluntari-Dna. Ghica )
Acces foarte fiabil din toate cartierele: Cart. Floreasca, Baneasa, Colentina, Androneche-Fundeni, Voluntari, dispre Tunari sau Otopeni, Centura Bucuresti, Cartierul Francez, etc.
HOME PAGE
Spatiu birouri sau microproductie, sediu sau punct de lucru, cu cel mai mic pret pe mp,  in cea mai cautata zona a Bucurestiului. Imaginea  firmei dumneavoastra  v-a creste in ochii clientilor daca alaturi de datele societatii apare si zona sediului. Aveti conditii  deosebite, un intreg etaj de vila, in mijlocul naturii, cu toate utilitatile si facilitatile unui sediu de birou clasa A. Free internet.
Nu trebuie sa dati mii de Euro pe un spatiu mic, intr-o cladire de sticla clasa A, unde numai mentenanta poate ajunge la sute de euro, pentru ca viitorii clienti sa-si formeze o buna impresie despre dvs.
Oferta ideala pentru firmele debutante cu un buget limitat.
Suprafata totala inchiriabila 180mp. Detalii cititi mai jos.
540 €/luna

540 €/luna

Intretinerea, utilitatile si impozitul, incluse

Spatiu 180 mp, open-space, Dispune de toate utilitatile, pretabil atat activităţi de productie cat si de birouri. Contact. 0723217925

Preturile afisate la un moment dat pe site-urile de publicitate, nu reflecta realitatea si trebuiesc luate ca titlu informativ. Acestea pot fi oferte vechi, din anunturi expirate sau modificate. Un pret actualizat, real, il obtineti  numai prin contactarea proprietarului si stabilirea unei intalniri.

La un avans considerabil se poate obtine o reducere la fel de considerabila la chiria lunara.

De aceea, nu ezitați sa stabiliti o vizionare (nu va costa nimic) dupa care discutam conditiile contractuale
Avantaje:
 
 
Open-space de dimensiuni mari (140mp interior)
Poate fi folosit in acelasi timp si ca birouri/office/showroom si ca pct. de lucru/productie/atelier/service.
Supraveghere video a perimetrului, interfon, paza.
Internet, fibra optica, cablu tv., bucătărie utilată și grup sanitar propriu. 
Intrare separată, terasă, curent 380V (contorizare separata).
Spațiu curat, liber, cu gresie și parchet, a/c, termopane, renovat, terasa.
Zona linistita, civilizata, sigura, la 200 m de soseaua principala (Blvd. Pipera).

Variante de Inchiriere

Varianta 1: 1+1 adica Chiria pe o luna in avans si garantia. Valoarea chiriei in acest caz este de 600 E/ luna. Contract minim 6 luni.

Varianta 2:  Chiria in avans pe 12 luni. Valoarea Chiriei in acest caz poate chiar de  350 E/ luna. Contract minim 4 ani cu renegocierea chiriei pe fiecare an in parte.

Amenajarea si compartimentarea intra in atributia chiriasului pentru oricare din variante, dar cu aprobarea in scris a proprietarului pe schita propusa.
In toate cazurile sunt incluse mentenanta, utilitatile si securizarea perimetrului. Curentul electric (380V) se achita separat impreuna cu igienizarea si curatenia  spatiului inchiriat (se v-a stabili un program fix de curatenie, cel putin o data pe saptamana in functie de activitate si nr. de angajati).
Valoarea garantiei este egala cu valoarea chiriei pe o luna si se considera ultima luna de chirie. Conform contractului semnat, chiriasul notifica in scris cu 30 de zile (minim) proprietarul (comodatarul) inainte de incetarea colaborari, neprelungirea contractului. Astfel ultima luna este acoperita de garantie, in cazul in care nu sunt necesare reparatii si lucrari de aducere la starea initiala a spatiului inchiriat.
Pagina indexata de motorul de cautare Romanesc
Anunturi, director web, bancuri, jocuri, etc
director webName
Email
Comment
Or visit this link or this one