Acces: - Metrou Pipera
           - Metrou Aurel Vlaicu
           - Maxi-taxi  167, 67, 145, 445, etc
           - RATB 13516365,
                        301148, 1 (Voluntari-Dna. Ghica )
Acces foarte fiabil din toate cartierele: Cart. Floreasca, Baneasa, Colentina, Androneche-Fundeni, Voluntari, dispre Tunari sau Otopeni, Centura Bucuresti, Cartierul Francez, etc.
HOME PAGE
Spatiu birouri sau microproductie, sediu sau punct de lucru, cu cel mai mic pret pe mp,  in cea mai cautata zona a Bucurestiului. Imaginea  firmei dumneavoastra  v-a creste in ochii clientilor daca alaturi de datele societatii apare si zona sediului. Aveti conditii  deosebite, un intreg etaj de vila, in mijlocul naturii, cu toate utilitatile si facilitatile unui sediu de birou clasa A. Free internet.
Nu trebuie sa dati mii de Euro pe un spatiu mic, intr-o cladire de sticla clasa A, unde numai mentenanta poate ajunge la sute de euro, pentru ca viitorii clienti sa-si formeze o buna impresie despre dvs.
Oferta ideala pentru firmele debutante cu un buget limitat.
Suprafata totala inchiriabila 180mp. Detalii cititi mai jos.
540 €/luna

540 €/luna

Intretinerea, utilitatile si impozitul, incluse

Spatiu 180 mp, open-space, Dispune de toate utilitatile, pretabil atat activităţi de productie cat si de birouri. Contact. 0723217925

Preturile afisate la un moment dat pe site-urile de publicitate, nu reflecta realitatea si trebuiesc luate ca titlu informativ. Acestea pot fi oferte vechi, din anunturi expirate sau modificate. Un pret actualizat, real, il obtineti  numai prin contactarea proprietarului si stabilirea unei intalniri.

La un avans considerabil se poate obtine o reducere la fel de considerabila la chiria lunara.

De aceea, nu ezitați sa stabiliti o vizionare (nu va costa nimic) dupa care discutam conditiile contractuale
Avantaje:
 
 
Open-space de dimensiuni mari (140mp interior)
Poate fi folosit in acelasi timp si ca birouri/office/showroom si ca pct. de lucru/productie/atelier/service.
Supraveghere video a perimetrului, interfon, paza.
Internet, fibra optica, cablu tv., bucătărie utilată și grup sanitar propriu. 
Intrare separată, terasă, curent 380V (contorizare separata).
Spațiu curat, liber, cu gresie și parchet, a/c, termopane, renovat, terasa.
Zona linistita, civilizata, sigura, la 200 m de soseaua principala (Blvd. Pipera).

In zona Pipera

LOCALIZARE
Zona de nord a Bucurestiului, Pipera, la 2 km de statia de Metrou Pipera.

Mijloace de transport: Metrou Pipera, Aurel Vlaicu, Maxi-taxi, autobuz 135.
Cartiere invecinate: Colentina, Floreasca, Aviatiei, Baneasa, Cartierul Francez, Class, Impact, Azur, etc.
Zona in plina dezvoltare si unde gasiti tot ce doriti: birouri si office-uri, Magazine (MegaImage, Carrefour), restaurante, Complexul Comercial Feeria, Jolie Ville, scoli de stat si particulare, gradinite si centre educationale internationale si de prestigiu (Scoala Americana, British Council, Scoala Germana Hermann Oberth, Olga Goudin, TinkerBell, Mark Twain), McDonald's, OMV, Piata Pipera, patinoar, scoala de karting Sky Karting, Piscina si Spa, Saloane de infrumusetare, parc si stadion, etc
In zona Pipera gasiti:
- gradinita program prelungit, afterschool si scoala gimnaziala de stat ( Scoala Gimnaziala Nr.3 Voluntari - Pipera)
- scoli si gradinite, centre afterschool, particulare si de stat (scoala nr.3, Pipera)
Scoli si licee in apropiere: Liceul "ITA Wegman" *met. predare occidentale, waldorf si freinet, Liceul Constantin Brancusi, Edmond Nicolau, Scoala Gimnaziala Herastrau (Nr.10) si Maria Rosetti (Nr.12), Liceul de Aeronautica "Henri Coanda", etc.
- piata agroalimentara
- restaurante internationale si firme de catering
- petshop-uri
- case de schimb valutare, banci, farmacii
- Lidl, Billa, MegaImage, 
Penny, Jolie Ville, Carrefour (Market si Mini)
- Benzinarii: OMV, Mol, Rompetrol
- McDonald´s
- croitorie si reparatii incaltaminte, florarii
- piscine (SPA Antlantis si Planet Swim & Gim), sali cursuri dans, aerobic, karate, etc
- padurea Baneasa si Gradina Zoo
- Mall-uri:  Pipera Plaza, Promenada si Complex Comercial Feeria (Baneasa)
Si multe altele. Este zona cu cea mai mare concentrare de servicii complete, pentru orice nevoie sau situatie, pe km patrat.

 
După 1989, teritoriul cuprinsi intre Padurea Baneasa la nord, Soseaua Pipera-Tunari la sud şi est şi drumul Campul Pipera la vest devine limita administrativă de nord-est a Bucureştiului. Pipera se află la o distanta de aproximativ 8 km de Piata Unirii, are o suprafata de peste 1.500 ha si este in continuă dezvoltare pe cele aproximativ 670 ha cuprinse intre padurea Tunari, Sos. Pipera-Tunari si drumul Campul Pipera. Accesul in zona a fost facilitat datorita lucrarilor de infrastructura efectuate in ultimii ani pe Blvd. Pipera, Soseaua Iancu Nicolae si a construirii pasajului peste calea ferata pe soseaua Pipera (zona Porsche Bucuresti Nord).

Zona Pipera poate fi impartita in doua, zona de est, fosta platforma industriala Pipera, fiind in acest moment ocupata de o multitudine de cladiri de birouri. In aceasta zona fiind prezente sediile centrale pentru majoritatea companiilor multinationale prezennte in Bucuresti; amintim aici sediul Procter&Gamble;, Hawlett Pakard, Vodafone, JTI, Orange, Kraft. Aceasta zona este foarte accesibila si datorita prezentei statiei de metrou Pipera (M2). Pe de alta latura (NE) este ocupata de partea veche a comunei Pipera dar si de noile complexe rezidentiale si vile construite in ultima decada.

Odata cu puternica dezvoltare de care s-a bucurat zona a aparut nevoia de gradinite, scoli, farmacii si magazine. Din punct de vedere educational oferta este foarte generoasa pornind de la gradinite, unele din ele cu predare in limba engleza, Butterfly, Olga Gudynn, Tinkerbell, scoli cu acreditare internationala: Mark Twain International School si American International School of Bucharest.

Cresterea puternica a numarului locuitorilor a sporit cererea de servicii medicale, de aceea in ultimii ani principalele clinici private din Romania construind sedii moderne care sa deserveasca aceasta zona, de notat fiind prezenta CMU, Medicover , Bio-Medica si Centrul Medical Pipera.

Din punct de vedere comercial zona este deservita de Lidl, Mega Image (4 magazine), Carrefour Market, Billa, Penny Market si de centrul comercial Jollie Ville, in cadrul acestuia fiind prezent si centrul de fitness si sanatate World Class, acesta punand la dispozitia membrilor sai un sistem complet de imbunatatire a sanatatii, a stariii generale de bine si a performantelor profesionale. In apropiere este si centrul comercial Baneasa unde se regasesc magazine cum ar fi: hypermarketul Carrefour magazinul de tip cash&carry; Metro, magazinul de bricolaj Brico Store, Ikea si mall-ul Baneasa Shopping Center.

Din punct de vedere culinar aceasta zona este deservita de o multitudine de restaurante cu diverse specifice cum ar fi: Kumar’s Agra Palace  cu specific Indian, Trattoria Il Calcio Pipera cu– specific italian, Tarabya Fish pescaresc, Shanghai Garden – chinezesc si o multitudine de restaurante cu specific romanesc: La Varu, Taverna Pipera, Pepper House si multe firme de catering ce deservesc intreaga zona precum si corporatiile ce-si au sediul aici.

Din punct de vedere al petrecerii timpului liber este demn de mentionat circuitul de karting – AMKART, acesta fiind cel mai mare circuit de acest fel din Bucuresti.Un alt punct de interes este constituit de Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor al Municipiului Bucuresti acesta ocupand un sediu modern ce poate deservi cetatenii la un nivel european.
In acesta zona intalnim si sediile bancilor reprezentative din Romania: ING, BRD, BCR, Raiffaisen, Banca Transilvania, Banca Romaneasca, Garanti Bank, Bancpost.
Datorita posibilitatilor de dezvoltare a zonei si a unui acces mult facilitat in ultima perioada, in aceasta zona intalnim showroom-uri ale principalilor producatori auto la nivel mondial: Dacia-Renault, Audi, Volkswagen, Porsche, Bentley, Lamborghini, Mercedes, Lexus, Toyota, Saab.
Vecintati: North Gate Business Center, Iride Business Park, Procter & Gamble, Cosmote, Orange, S & T Romania Service, Raiffeisen Pipera, Crystall Palace Hotel, Honda Trading Romania, JTI Romania, EOS KSI, DRPCIV, Turabo Grand Ballroom, Mobexpert, Tratoria il Calcio, World Class Jolie Ville, Hotel Pipera, Hotel Alexander, Hotel Caro, hotel Tecadra. RATB: 112,135, 16 Metrou: statia Pipera, DN1, Centura Bucuresti, Padurea Baneasa, Cartierul Colentina, Cartierul Aviatiei/Floreasca. Cat de curand legatura directa la A3 prin Sos. Popasului sau Sos. Nordului.

Un nou mall, în Pipera. Starbucks, Lidl și Jysk vor deschide aici cele mai mari unități din România

6 mar 2015 | Raluca Joiţa, IMOPEDIA.ro

Capitala va avea un nou mall, din luna mai. Pipera Plaza se desfășoară în două etape, iar în primă fază vor fi dați în folosință 7.500 mp, urmând ca în toamna aceasta suprafață să se dubleze. Starbucks va deschide în Pipera Plaza cea mai mare cafenea din România, la fel ca și Lidl și Jysk, retaileri ce vor inaugura aici cele mai mari unități din țară.

 

36535-pipera_plaza.jpg
Începând cu luna mai, bucureștenii vor avea la dispoziție un nou centru comercial, în partea de nord a Capitalei.   În locul fostei piețe din Pipera se va deschide Pipera Plaza, proiect descris ca o combinație între strip mall și galerie comercială. Proiectul aparține Alpha Property Group, parte a grupului german Intercora, una din cele mai mari companii imobiliare din Europa Centrala si de Est, specializată pe dezvoltare imobiliară comercială.

 

„Suntem dedicați excelenței și oferirii de servicii chiriașilor noștri. Centrele noastre comerciale sunt printre cele mai de succes din Europa Centrală si de Est și dezvoltăm spații în locurile cu trafic intens și care beneficiază de combinația potrivită de tenant mix”, spune Clemens Petschnikar, CEO Alpha Property Group.

  • Proiectul dezvoltat în locul fostei piețe Pipera se desfășoară în două etape. În luna mai, se vor da în folosință 7.500 mp, urmând ca în toamna aceasta suprafață să se dubleze
  • Starbucks inaugurează în Pipera Plaza cea mai mare cafenea din România, alături de Lidl si Jysk care au ales să lanseze aici cele mai mari locații din România

„Zona Bucuresti Nord, și în special zona Pipera, este actualul centru de business al Bucureștiului care se dezvoltă în fiecare zi și care va lua o nouă dimensiune în următoarea perioadă. În Pipera muncesc și trãiesc oameni tineri, dornici sã interactioneze, sã fie conectați, sã se inspire și sã cunoascã. Pentru asta suntem aici“, declară omul de afaceri Marius Ivan, co-owner Pipera Plaza.

Strategia dezvoltatorului se bazează pe oferirea unui mix perfect de brand-uri internaționale și locale care să răspundă nevoilor comunității de proximitate. În Pipera Plaza se vor regăsi atât restaurante și cafenele, cât și magazine de decorațiuni, îmbrăcăminte, beauty sau modalități de petrecere a timpului liber. O combinație între strip mall și galerie comercială, proiectul a atras deja atenția atât brandurilor internaționale - Starbucks, Lidl, Sportisimo, Takko, Pepco sau Jysk - cât și brandurilor românești: Wine Republic, Salad Box, CTS Corner, Dinner Food, FarmaVital, Tip Top, 5ASEC, Pizza Bonita sau Cataleya care au închiriat spații în viitorul centru commercial.

“Pipera Plaza are un tenant mix foarte atractiv și puternic care va asigura un trafic ridicat de clienți, atât datorită poziționării într-o zonă strategica din Pipera , traficată de foarte mulți oameni, cât și traficului crescut de clienți aduși de chiriașii prezenți”, încheie Clemens Petschnikar, CEO Alpha Property Group.

Pagina indexata de motorul de cautare Romanesc
Anunturi, director web, bancuri, jocuri, etc
director webName
Email
Comment
Or visit this link or this one